Igre | Avtomobilske igre

Avtomobilske igre

Zbirka dobrih brezplačnih avtomobilskih iger. Avtomobilske igre lahko izberete v spodnjih kategorijah. Vsaka igra ima tudi kratek opis in navodila za igranje. Dobro, nismo zbrali samo "avtomobilske igre", lahko bi rekli, da so v kategoriji uvrščena vsa vozila na kolesa :P Torej izbirate lahko med kategorijami avtomobilskih iger: avto igre, igre tovornjaki, igre rely, motoristične igre, igre BMX in kros igre.

Kliknite na kategorijo, da se vam odpre seznam iger.

Auto igre

Auto igre - Ok, radi voziš avto? Če je odgovor DA, kar verjetno je, hitro klikni na sliko, da se ti odprejo najboljše avtomobilske igre.

Igre tovornjaki

Igre tovornjaki - Tudi na tovornjakarje nismo pozabili. Vozite tovornjak in bi se radi pozabavali še na spletu? Kliknite na tovorjak in igrajte igre tovornjaki.

Igre Rely

Igre Rely - Najbolj nori dirkači, ljubitelji brezpotij boste prišli na svoj račun v kategoriji igre Rely oziroma rally.

Kros igre

Kros igre - Bi radi dirkali na dveh kolesih izven urejenih cestišč? Kroos igre so prava izbira za vas.

Motoristične igre

Motoristične igre - Imate motor? Ste cestni divjak? Bodite divjak raje v motorističnih igrah na cesti pa vozite po predpisih :P Bolje za vas in ostale udeležence v prometu.

Igre BMX

Igre BMX- Radi izvajate trike z BMX-om? Oglejte si igre BMX, ki smo jih pripravili za vas, zagotovo boste našli katero, ki vam bo všeč. Po moje vam bodo kar vse, ker so pač same dobre.

igre 3000 / igre 5 / igre za otroke
Vse pravice pridržane | 2007 - 2008 | Spletna stran igre.e-informacije.com je del spletne strani e-informacije.